logo
This is an example of a HTML caption with a link.

Assortiment

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden door de vrije doorloophoogte veelal toegepast boven een terras en daarom ook wel terrasscherm genoemd. Door de toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen kunt u gegarandeerd jarenlang genieten van uw scherm.

Screens

Screens

De screen is een praktisch en compact scherm met veel voordelen. Doordat het doek gemaakt is van glasvezel is het geen probleem dat het
nat wordt. Handig als u niet de hele dag thuis bent, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw zonwering. Door de open geweven structuur van het doek blijft een doorkijk naar buiten mogelijk. Een ander voordeel van de screen is de kleine kap en smalle geleiders.

Aktie Rolluiken

Aktie Rolluiken

Rolluiken weren de zon en de kou zeer effectief en verduisteren perfect. Ook zijn rolluiken naast zonwering zeer geschikt voor geluidsreductie, inbraakpreventie en het creëren van privacy. U kunt zelf eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, warmte en frisse lucht regelen. De lamellen zijn van sterk dubbelwandig aluminium en voorzien van een schuimlaag ter isolatie.

Markiezen

Markiezen

Deze sfeervolle zonneschermen zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Vooral aan klasieke huizen of huizen in jaren 30 stijl geeft een markies een bijzondere uitstraling en een speciale sfeer. Maar ook bij moderne huizen doet een markies het altijd goed. Leverbaar in vele doekkleuren van topkwaliteit. Voor beide types geldt dat ze in iedere breedte geleverd kunnen worden, dus exact op maat en naar wens.

Uitvalschermen

Uitvalschermen

De uitvalschermen Rio en Carrera kunnen exact op maat en naar wens geleverd worden. Door toepassing van een grote doekbreedte is doorval mogelijk, hierdoor is bescherming tegen een laagstaande zon gegarandeerd.

Horren

Horren

Geen last meer van vliegen of andere insekten in uw huis. Beveilig uw woning met exclusieve maatwerk horren. Leverbaar in diverse kleuren.