logo
This is an example of a HTML caption with a link.

ONDERHOUD EN REINIGEN

product

Onderhoud van zonwering, screens en rolluiken. Wij adviseren om twee maal per jaar alle draaiende delen te smeren met Silliconenspray. Het is belangrijk dat u de afstellingen nakijkt of alles goed sluit of opgetrokken wordt in de omkasting. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen. U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten, zodat uw aankoop elk jaar onderhouden wordt. Hierdoor voorkomt u achterstallig onderhoud en beperkt u de kans op storingen tot een minimum. Kleine ingrepen worden direct uitgevoerd, voor de grotere ingrepen ontvangt u een raportage met een prijsopgave.

 

Het reinigen van uw rolluiken kunt u ook door ons laten doen, vraag geheel vrijblijvend een offerte voor het schoonmaken van uw rolluiken. U kunt het natuurlijk ook zelf doen. Voor het schoonmaken van de binnenkant van het rolluik haalt u de voorkap van het rolluik. Door het rolluik vervolgens steeds een stukje te laten zakken maakt u de binnenkant schoon. Wij adviseren u hiervoor Jemako Rolluik Reiniger te gebruiken.

 

Reiniging van zonweringsdoek: u begint eerst met het los borstelen van het vuil op het doek. Daarna kunt u met lauw  leidingwater het doek afspoelen.

 

Markiezen blijven langer mooi als u ze in het najaar eraf haalt en in het voorjaar weer ophangt. Wij kunnen voor u de markiezen in de winterstalling plaatsen en in het voorjaar weer ophangen. Informeer vrijblijvend naar de kosten.